Palomino hingsten Heimdals Champ – A hest i dressur

Palomino hingsten Heimdals Champ v/ Skovens Rafael A-hest i dressur, netop på vej hjem fra Luxembourg med sin nye rytter Simone Lunding-Hoppe. 

Heimdals Champ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heimdals Champ er avlet og ejet af Dorte Svenstrup. 

Simone skriver følgende til PSA:

Dorte og jeg har en fælles veninde, Jeanette Laursen, som også avler Palomino. 

Jeanette har flere gange fortalt mig om Champ og jeg synes han var virket meget spændende. Jeg havde en kunde fra Singapore, som søgte en hest som Champ og da Dorte var i Kina fik jeg ham på Søholt gods, ved Ebeltoft, hvor jeg holder til, for at vise ham frem for kunder. 

Fra første gang jeg har siddet på ham, følte jeg mig bare hjemme. Jeg elsker at ride på ham og jeg var så heldig at dem fra Singapore valgte en anden hest? nu skulle Champ jo egentlig hjem igen, men jeg har været så heldig at indgå et samarbejde med Dorte omkring Champ. 

Så jeg kniber mig i armen og nyder hvert et minut med ham. Champ og jeg er på bare 3 måneder blevet et makkerpar og jeg føler, vi kender hinanden virkelig godt. 

Han er en helt speciel hest med et helt særligt sind. På bare tre stævner er Champ allerede blevet A-hest og vi er akkurat på vej hjem fra internationalt stævne i Luxembourg, hvor vi vandt Prix Sct Georg med 70,5%. 

Nu skal Champ hjem og have 14 dage med skovtur og så skal der trænes frem imod Bundgaard byg cup i august.

Champ og Simone ønskes stort tillykke.