Resultatet af årets hingstekåring 2016

Årets bedste hingst, best in show og bedste farve blev den 3 års hingst Richelieu´s Fiévre d´Or, efter hingsten Shulay Gold Fever fornemt fremvist af ejer Juliette de Richelieu som også blev belønnet med mønstring præmie. Hingsten fik 2 års avlsgodkendelse med 9 i helhed. Vi glæder os til at følge hingsten og dens fremtidige afkom, og glæder os til at se den igen til materialprøve for endelig kåring i efteråret 2017.

_MG_0819webPhoto Line Møller-Madsen

 

 

IMG_6339

 

 

 

 

 

I holdet af 3 års hingste blev hingsten Solvangs Mr. Manpower efter hingsten Stargold Cavalero, belønnet med en 1 årig bedækningstilladelse, hingsten der er avlet og ejet af Lene Vinther, hingsten viste et stort spring potentiale og den opnåede 7 i helhed.

 

I 3 års holdet for anden lød, opnåede cremmelo hingsten Stærebogårds White Ghost, ligeledes 1 års bedækningstilladelse, hingsten er efter den Tyske hingst Wolkenwind og avlet af Tommy og Charlotte Weilback og nu ejet af avler og Lisbeth Andersen. En hingst med en spændende stamtavle og med et godt udviklingspotentiale.

 

 

Vi glæder os meget til også at følge disse to 3 års hingste.

Sidst men ikke mindst blev otte årige Made Special fornemt fremvist, en herre der har virket nogle år i avlen. Hingsten er efter Kærgårdens Margaux og ejet af Susan Klitte. En hingst med et særdeles godt temperament, som også på dagen blev fremvist under rytter. Hingsten opnåede et flot 8 tal i helhed og fik direkte adgang til årets materailprøve på Vilhelmsborg i september for endelig kåring. Ligeledes en spændende hingst af følge fremadrettet.

IMG_1214

 

 

 

 

 

Tak til udstillere, bestyrrelsen, hjælpere og ponsorer for en dejlig dag på Allerupgård på Fyn. Vi ses forhåbentlig igen til hoppekåringen i efteråret. Formand Gwen Tremmel